safe stay

maatregelen

Beste gast,

Wij verwelkomen u graag in Hotel Flora Batava. Voor uw en onze veiligheid hanteren wij een aantal aanvullende maatregelen, zodat iedereen optimaal kan verblijven en genieten. De gezondheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers heeft de hoogste prioriteit.

Binnen Hotel Flora Batava worden de richtlijnen opgevolgd van de overheid en het RIVM omtrent de Covid-19 epidemie. De safe stay vermelde maatregelen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen vanuit de overheid.

BINNENKOMST

Wij vragen u bij binnenkomst om u te registeren. Naast de registratie stellen wij u mondeling een aantal vragen over uw gezondheid. Ook nemen wij uw lichaamstemperatuur op.Wanneer uw temperatuur hoger is dan 37,5 graden, verwelkomen wij u graag op een ander moment. Bij onze medewerkers nemen wij ook dagelijks de lichaamstemperatuur op.

veilige afstand

Wij verwachten van onze medewerkers en onze gasten om 1,5 meter afstand te bewaren. Daarnaast vragen wij om rekening met elkaar te houden bij het betreden van het trappenhuis of in de gangen. In de openbare ruimtes verplichten wij u om een mondkapje te dragen.

CONTACTMOMENTEN

Om de contactmomenten te beperken, moedigen wij u aan om de rekening contactloos te voldoen. De betaalautomaat wordt na ieder gebruik ontsmet.

hygiene

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw handen te reinigen. Maak gebruik van onze op diverse plaatsen in ons hotel en op uw kamer.

schoonmaak

De openbare ruimtes, de trapleuningen, liftknoppen, deurklinken worden frequenter schoongemaakt, zodat optimale hygiëne gegarandeerd kan worden.

Tijdens uw verblijf maken wij alleen de kamer schoon, wanneer u niet op de kamer aanwezig bent. Indien u geen schoonmaak wenst gedurende uw verblijf, kunt u dit aangeven bij de front office.