Arrangementen

Bij Flora Batava

Kijkt u er naar uit om met de fiets de omgeving te verkennen, heeft u zin in een weekend shoppen of heeft u altijd al de Vechtstreek per boot willen ontdekken? Onze arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld om u te laten genieten van uw verblijf.

Flexibel annuleringsbeleid

Wij hanteren een flexibel annuleringsbeleid vanwege de huidige omstandigheden. U kunt daarom tot 24 uur van te voren uw kamer kosteloos wijzigen of annuleren.

opening special

Op 12 april openen wij onze deuren en dit vieren we graag met u! Dit arrangement is incl. overnachting, ontbijt en glas bubbels. Liever een compleet verblijf? Upgrade uw verblijf met een 3-gangen diner.

Vanaf €119,- 

ONTDEK DE VECHTSTREEK

Er is zoveel te beleven in deze streek. Neem de tijd om te fietsen, varen, wandelen of in alle rust te genieten van de buitenplaats. Bezoek ook de prachtige dorpjes Breukelen, Maarssen en Loenen aan de Vecht. Met dit arrangement geniet u van 4 overnachtingen voor de prijs van 3.

Vanaf €579,-

FIETSEN LANGS DE VECHT

Het landschap rondom ons hotel kenmerkt zich door molens, forten, kastelen en buitenplaatsen. Al fietsend ontdekt u al deze mooie en interessante plekken. Dit arrangement is incl. fietshuur en routes.

Vanaf €285,-

VAREN OP DE PLASSEN

Het is heerlijk om met een bootje op de Vecht te varen. Dichtbij ons hotel ligt ook een kleine sluis waarmee de Loosdrechtse Plassen bereikbaar zijn. De route erheen leidt door de trekgaten. Dit arrangement is incl. boothuur.

Vanaf €425,-

EINDELOOS PROEVEN

Restaurant Bloei combineert de ervaring van een historische buitenplaats met een smaakvolle keuken om een unieke eetervaring te bieden. Met dit arrangement nodigen we u uit voor een culinaire avond. Dit arrangement is incl. 4-gangendiner.

Vanaf €329,-

ROMANTIEK AAN DE VECHT

De historische buitenplaats met haar bloemrijke tuinen, monumentale villa en vijver geeft het decor voor een romantisch arrangement voor twee. Dit arrangement is incl. 3-gangendiner en champagne.

Vanaf €325,-

UTRECHT CITY BREAK

Wilt u de dom beklimmen, gezellig shoppen in Utrecht of het Spoorweg Museum bezichtigen? Dit arrangement biedt u de ideale uitvalsbasis. Dit arrangement is incl. 3-gangendiner en openbaar vervoer naar en in Utrecht.

Vanaf €325,

AMSTERDAM CITY BREAK

Binnen 20 minuten bent u vanuit Breukelen in hartje Amsterdam. U  kunt er shoppen in de 9-straatjes, musea bezoeken of slenteren door het Vondelpark. De dag sluit u af met een heerlijk diner in restaurant Bloei. Dit arrangement is incl. 3-gangendiner en openbaar vervoer naar en in Amsterdam.

Vanaf €295,

blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwe arrangementen en aanbiedingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.