OMGEVING

Activiteiten

Flora Batava helpt u graag uw perfecte weekend of midweek weg te plannen. Hier vindt u ons top keuzes “Things to do” in en om het hotel, en mooie aanbiedingen om van te genieten terwijl u in ons hotel verblijft.

FIETSEN

Ontdek Breukelen, Loenen en Maarssen met de fiets of wat dacht u van de prachtige buitenplaatsen, de Loosdrechtse Plassen, de forten van Hollandse Waterlinie? Wij verhuren (Elektrische) fietsen voor 25,- per fiets per dag. Wij helpen u graag met fietsroutes bij de hotelreceptie.

VAREN

Gasten kunnen bij de hotelreceptie een van de  sloepen of supplanken huren om op de Vecht en Loosdrechtse plassen te genieten. Vaarroutes zijn  verkrijgbaar bij de hotelreceptie. Tevens werkt het hotel samen met diverse rederijen zodat we de gast voor iedere gelegenheid een passende boot kunnen aanbieden.

WANDELEN

Al wandelend vanuit het hotel valt er veel te beleven. Op nog geen 250 meter ligt het kleine park (2 ha) van buitenplaats Over-Holland. Dit park is vrij toegankelijk en u kunt hier struinen door het bos. De langere wandelingen zullen verrassen door zicht op diverse prachtige buitenplaatsen, Fort Nieuwersluis, Koning Willem III kazerne, Kasteel Gunterstein en het gezellige dorp Breukelen.

GOLFEN

Nabij flora batava

GOLFCLUB OLD
COURSE LOENEN

Een 9-holes golfbaan met NGF A-status, gelegen aan de rand van het dorp Loenen aan de Vecht op 3 km afstand van Hotel Flora Batava. De golfbaan, ontworpen door Alan Rijks, heeft uitdagingen voor zowel beginnende als gevorderde spelers. Op de baan kan worden genoten van weidse vergezichten met grote variatie aan flora en fauna.

GOLFCLUB
DE HAAR

Golfclub De Haar maakt onderdeel uit van het Landgoed De Haar. Het park, waarin de 18-holes baan ligt is een Rijksmonument, en werd begin 1900 aangelegd naar een ontwerp van Hendrik Copijn. Gasten zijn op golfclub de Haar welkom maar vooraf reserveren is nodig.

SHOPPEN

in Breukelen

WINKELEN

In het dorp Breukelen wordt u blij verrast door veel kleine leuke winkeltjes. Deze authentieke winkels hebben gepassioneerde eigenaren en personeel die met veel zorg hun assortiment hebben uitgekozen.

Iedere vrijdag kunt u een bezoek brengen aan de markt op de kerkbrink in Breukelen.

tips

De volgende winkels vinden wij echte aanraders:

– Gallerie Peter Leen (kunst)
– Sjatoo Wijn & Fijn (wijnen)
– Mus (kleding & accessoires)
– Reflex (kleding & accessoires)
– Boek & Kantoor Marinus van Kralingen (boekhandel)
– Kook! (keukenattributen & kookcadeaus)
– Pretty Nine (kleding en cadeaus)

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom activiteiten op en langs de Vecht? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.