MEETINGS & EVENTS

EINDELOOS VERRASSEND

Ontmoetingen, vergaderingen, bruiloften, feestjes, intieme diners, er is voor elke wens een goede invulling mogelijk. Neem contact met ons op en laten we beginnen met uw verhaal want wij zijn benieuwd naar de specifieke wensen en willen graag advies geven om van uw meeting of event een groot succes te maken.

MEETINGS

De mooie en rustige ligging biedt de juiste omgeving voor vergaderingen, brainstorm sessies, trainingen of bijeenkomsten. We hebben twee vergaderzalen en een theehuis aan het water. Alle vergaderzalen zijn zeer rustig gelegen en hebben daglicht.

PRIVATE EVENTS

Wilt u uw babyshower, verjaardag of familiefeest op een unieke wijze vieren, dan staan wij graag voor u klaar. Hotel Flora Batava maakt uw bijeenkomst uniek en bijzonder door deze samen met u te organiseren.

BRUILOFTEN

BIJ FLORA BATAVA

Aan komen varen in een mooie salonboot terwijl al uw vrienden op de kade wachten, een romantische fotoshoot aan de Vecht, een bijzondere ceremonie in de tuin en een huwelijksnacht in een prachtige suite. Het kan hier allemaal! Graag bespreken we de hele bruiloft in detail en zorgen met de chefkok voor een uitstekende verzorging.

RUIMTES

We hebben twee vergaderzalen en een theehuis aan het water. Alle vergaderzalen zijn zeer rustig gelegen en hebben daglicht. De ruimtes zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Benieuwd naar de specifieke kenmerken per ruimte?

PRIVATE DINING

Wij bieden diverse mogelijkheden voor een lunch of diner op maat voor u en uw vrienden of familie of voor een zakelijke gelegenheid. De chef van Restaurant Bloei helpt u graag uw gelegenheid te vieren. Indien gewenst bieden we ook een wijnarrangement aan. In de wintermaanden is het theehuis ook een unieke plek voor een bijzondere lunch of diner.

VAREN OP DE VECHT

Uw meeting, bruiloft, feest of event wordt nog leuker met een vaartocht op de Vecht. Onze schippers laten u graag de mooiste stukjes van de Vecht zien. Bent u met een kleine groep of wilt u liever zelf varen dan hebben wij diverse sloepjes beschikbaar. Vaar over de Vecht of Loosdrechtse plassen en geniet van historie en natuur.

UPGRADE UW EVENT

ACTIVITEITEN IN DE OMGEVING

De aanwezigheid van zalen, restaurant en hotel maakt het mogelijk om uw vergadering of event met overnachten te combineren. Wie echt iets bijzonders wil kan bij ons een boottochtje maken in een salonboot op de Vecht. Liever iets actiefs? Wat dacht U van suppen langs de buitenplaatsen van de Vecht? Naast varen leent de omgeving zich ook uitstekend voor een fietstocht of wandeling.

OFFERTE AANVRAGEN

Deze website is beschermd d.m.v. reCAPTCHA en het privacy beleid van Google. Deze servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwe arrangementen en aanbiedingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.