ruimtes

de plek voor ontmoetingen

Ontmoetingen, vergaderingen, bruiloften, feestjes, intieme diners, er is voor elke wens een goede invulling mogelijk. Neem contact met ons op en laten we beginnen met uw verhaal. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en willen graag advies geven om van uw meeting of event een groot succes te maken. Bekijk hieronder het overzicht van de ruimtes.

MERIAN | 70 m2

Deze moderne ruimte heeft veel licht door een zeer groot daklicht en openslaande deuren naar de binnentuin. De binnentuin is een oase van planten, natuurlijke materialen en fijne zitjes. Deze tuin kunt u betrekken bij uw event om even een frisse neus te halen of te ontspannen als het weer het toelaat.

Withoos | 39 M2

Deze zaal is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten tot 14 personen. De mooie functionele boardroomtafel en riante stoelen zorgen voor een goed werkklimaat. De zaal heeft daglicht en is rustig gelegen en voorzien van de laatste audiovisuele middelen.

HEROLT | 80 m2

Deze moderne ruimte heeft veel licht door 3 grote ramen. De zaal heeft een eigen ontvangstruimte met daarin een pantry en bartafel.  De zaal in ingericht met mooie kunst en lampen en heeft een warme sfeer.

Het Theehuis | 44 m2

Het theehuis van Hotel Flora Batava is de plek met het mooiste uitzicht over de Vecht. Deze unieke ruimte is rondom voorzien van glas en heeft een unieke bootvorm. De locatie is geschikt voor een brainstormsessie, een high tea, een lunch of diner voor groepen tot 20 personen. Het theehuis is exclusief te boeken in de wintermaanden (oktober tot en met april).

FAciliteiten

In onze vergaderzalen

Geniet van de volgende faciliteiten tijdens uw meeting of event bij Flora Batava.

Restaurant bloei | 130 m2

De serre van restaurant Bloei en de voorkamer zijn ook beschikbaar voor verhuur voor lunch, high tea of diner. Onze sfeervolle serre heeft 40 zitplaatsen, de huiselijke voorkamer beschikt over 16 zitplaatsen.

WILT U MEER WETEN?

OF VRAAG EEN OFFERTE AAN

Deze website is beschermd d.m.v. reCAPTCHA en het privacy beleid van Google. Deze servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.