Ontdek

DE OMGEVING

In de Vechtstreek is van alles te beleven. Wist u bijvoorbeeld dat er in de Stichtse Vecht de meeste buitenplaatsen van heel Nederland staan en dat Kasteel de Haar op korte afstand gelegen is.  Hieronder leest u alles over leuke activiteiten, cultuur en historie.

Uitzicht - Hotel Flora Batava

ACTIVITEITEN

Flora Batava helpt u graag uw perfecte weekend of midweek weg te plannen. Hier vindt u ons top keuzes ’things to do’ in en om het hotel. Van fietsen, wandelen en golfen tot shoppen en varen.

CULTUUR & GESCHIEDENIS

De Vechtstreek is eigenlijk een groot openluchtmuseum. Fietsen en wandelend in deze omgeving komt u buitenplaatsen, forten, kastelen en molens tegen. Wij hebben ze allemaal voor u op een rijtje gezet.

Buitenplaats - Hotel Flora Batava

OVER HET HOTEL

IDYLLISCH GELEGEN BOUTIQUE HOTEL

De traditie van gastvrijheid komt bij Flora Batava opnieuw tot leven in de 45 kamers en suites, restaurant Bloei, een theehuis en twee vergaderzalen. De bijzondere ligging nodigt uit om ontdekt te worden.

VAREN OP DE VECHT

EEN VERRIJKENDE ERVARING

Uw verblijf wordt nog leuker met een vaartocht op de Vecht. Onze sloepjes zijn eenvoudig te varen. Vaar over de Vecht of Loosdrechtse plassen en geniet van historie en natuur. 

 

Bent u met een groep huur dan een sloep met schipper.

DE HISTORIE

Hotel Flora Batava heeft een rijke historie. In 1670 kocht Agnes Block een hoeve op 14,5 hectare grond en stichtte de buitenplaats de Vijverhof. Agnes liet bij het buiten een oranjerie, boomgaarden, sier- en moestuinen, lanen en verschillende vijvers aanleggen.

Meet the team

de gezichten achter flora batava

Het team van Flora Batava staat klaar om u te ontvangen. Gastvrijheid en passie voor het horecavak is wat we delen. Lees hier wie we zijn.

HOTEL

SERVICES

Flora Batava biedt diverse hotel services aan zoals fietshuur, boothuur, roomservice, taxivervoer en wasservice.