BRUILOFTEN

BIJ FLORA BATAVA

Aan komen varen in een mooie salonboot terwijl al uw vrienden op de kade wachten, een romantische fotoshoot aan de Vecht, een bijzondere ceremonie in de tuin en een huwelijksnacht in een prachtige suite. Het kan hier allemaal! Graag bespreken we de hele bruiloft in detail en zorgen met de chefkok voor een uitstekende verzorging.

CEREMONIE

Stelt u voor dat u door onze tuin loopt naar het prachtige terras aan het water, waar uw ceremonie plaatsvindt. Trouwen aan de Vecht is een unieke ervaring. Bij minder weer kunt u ook in het rijksmonument, in het Theehuis, in een van de zalen of in een feesttent uw huwelijksgeloften uitspreken. Flora Batava is een officiële trouwlocatie voor burgerlijke ceremonies.

RECEPTIE

MET UITZICHT OP DE VECHT

Na uw huwelijksceremonie en toost kunt u uw receptie met drankjes en canapés organiseren op ons mooie terras of in de prachtige serre. Uw gasten kunnen ontspannen met een geweldig uitzicht op de Vecht.

diner

AANGEPAST AAN UW WENSEN

In de keuken van Bloei werken we met zorgvuldige geselecteerde regionale en seizoensgebonden ingrediënten. De gerechten worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. In overleg met de chef kok kiest u voor een 8-gangen walking dinner of een 3-, 4- of 5-gangen diner. We bieden diverse menu-opties en drankarrangementen aan, die allemaal kunnen worden aangepast aan uw wensen.

FEEST

Sluit u uw bruiloft af met een spetterend feest? Indien u de locatie exclusief afhuurt kan het feest plaatsvinden in ons restaurant Bloei, in het theehuis of in een speciale feesttent. Onze fijne bar en aparte ruimte zorgen voor een intieme sfeer.

BRUIDSSUITE

Breng uw huwelijksnacht door in de suite in de rijks monumentale villa. Deze romantische suite van 37 m2, heeft een prachtig uitzicht op de tuin en op de Vecht. Speciaal voor uw huwelijk zorgen wij voor een romantische aankleding van uw suite. Laat uitchecken of ontbijt op bed behoren zeker tot de mogelijkheden.

BRUILOFT BROCHURE

INFORMATIE AANVRAGEN

Deze website is beschermd d.m.v. reCAPTCHA en het privacy beleid van Google. Deze servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Trouwfoto’s: Saskia Beek Fotografie