ONS team

Pleased to meet you

Op een unieke buitenplaats aan de Vecht, nabij Breukelen, verrijst begin 2021 Hotel Flora Batava. Een prachtig boutique hotel waar historie, natuur en eigentijdse luxe samenkomen. Momenteel bestaat ons team nog uit een klein, intiem pre-opening team, maar deze groeit snel uit tot een volwaardig hotel team!

Ottogenz-2-scaled.jpg

CHEF-KOK

“Op mijn 15e ontdekte ik de gezelligheid, hectiek en het intensief samenwerken in de horeca. Ik heb bij restaurants De Nederlanden en het Amstel Hotel mijn professie geleerd en kunnen uitbouwen. 

Mijn kookstijl kenmerkt zich door de gast aan het begin van iedere creatie te stellen. Het begint met de vraag wie de gasten zijn, voor welke gelegenheid ze komen en hoe wij ze wederom kunnen verrassen.”

OTTO GENZ

Otto Genz

Assistent hotel manager

“Mijn grootste passie is de gastvrijheid. Sinds mijn eerste baan werk ik al in de hotellerie. Na mijn studie aan Hotelschool The Hague, heb ik als General Manager gewerkt voor Postillion Hotels. 

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het koken. Een paar uurtjes koken voelt voor mij echt als ontspanning. Als je tafelgasten het eten kunnen waarderen en het mij lukt om de perfecte wijn bij het gerecht te vinden, geeft dat mij veel voldoening.”

JUSTUS VAN DAM

Justus van Dam

Justus-amsterdam.jpg
Inge van de Ven - Hotel Eigenaar - Flora Batava

Eigenaar

“In 2016 had ik het idee om de 300 jaar oude vervallen buitenplaats de Vijverhof in ere te herstellen en een hotelfunctie te geven. Ik leerde de afgelopen jaren over de streek, over landschapstuinen en over de bouw. We hebben de historische elementen bewaard en hersteld en moderne ruimtes gecreëerd. Het is een bijzondere reis. Ik kijk er ontzettend naar uit om open te gaan!”
INGE VAN DE VEN

Inge van de Ven

WORD JIJ ONZE NIEUW COLLEGA?

Wij zijn op zoek naar horeca talent! Naar enthousiaste collega’s die er zin in hebben om samen met ons dit hotel kleur te geven. 

Chef Otto  - Hotel Flora Batava

KOM GENIETEN AAN DE VECHT, WE KIJKEN ER NAAR UIT U TE VERWELKOMEN

” Al jaren woon ik met mijn gezin in de Vechtstreek. Ik hardloop, fiets en vaar graag langs en op de Vecht. Ik ben gecharmeerd van de bootjes, de weidse uitzichten, de bedrijvigheid van de boerenbedrijven, de mooie natuur en de enorme rijkdom aan cultureel erfgoed. Ook kan ik genieten van de gezelligheid in de dorpen Breukelen, Maarssen en Loenen.

Ik hoop dat ik u mag inspireren om te ontdekken hoe mooi het hier is. Daarom zijn er op deze site veel tips te vinden voor een heerlijk verblijf in de Vechtstreek.” 

KOM

BIJ ONS WERKEN

Wil jij deel uitmaken van ons (pre-opening) team? Ondanks het feit dat het hotel pas begin 2021 zijn deuren opent, zijn wij al volop op zoek naar enthousiaste, gastvrije collega’s die dit avontuur willen aangaan.