ONS team

Pleased to meet you

Op een unieke buitenplaats aan de Vecht, nabij Breukelen, verrijst begin 2021 Hotel Flora Batava. Een prachtig boutique hotel waar historie, natuur en eigentijdse luxe samenkomen. Momenteel bestaat ons team nog uit een klein, intiem pre-opening team, maar deze groeit snel uit tot een volwaardig hotel team!

Jasper Koolen

HOTEL MANAGER

‘’De eerste keer dat ik de buitenplaats bezocht was ik verliefd op de prachtige tuin en het historische pand. Flora Batava is een unieke en bijzondere plek waar de rust en historie zorgen voor een bijzondere ervaring.

In de afgelopen jaren heb ik op veel bijzondere en authentieke plekken gasten mogen verwelkomen. Met mijn bewondering en ervaring voor Boutique hotels, geef ik u graag een comfortabel verblijf. Samen laten wij u kennismaken met de schoonheid van Flora Batava en haar omgeving.”

JASPER KOOLEN

Jasper Koolen

Assistent hotel manager

“Na de hogere hotelschool afgerond te hebben, ben ik vertrokken naar Curaçao waar ik 4 jaar een boutique hotel heb gerund. Nu ben ik werkzaam in een dynamische rol bij het prachtige boutique hotel Flora Batava. Een uniek hotel waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Tijdens een overnachting in het hotel waant u zich in alle luxe en bent u van alle gemakken voorzien, dit op een historische locatie wat Flora Batava uniek en bijzonder maakt. Mag ik u persoonlijk verwelkomen in het hotel? Ik kijk er naar uit!”

HELEN MALVEIRO
Helen Malveiro
Helen
Inge van de Ven - Hotel Eigenaar - Flora Batava

Eigenaar

“In 2016 had ik het idee om de 300 jaar oude vervallen buitenplaats de Vijverhof in ere te herstellen en een hotelfunctie te geven. Ik leerde de afgelopen jaren over de streek, over landschapstuinen en over de bouw. We hebben de historische elementen bewaard en hersteld en moderne ruimtes gecreëerd. Het is een bijzondere reis.”

INGE VAN DE VEN

Inge van de Ven

WORD JIJ ONZE NIEUW COLLEGA?

Wij zijn op zoek naar horeca talent! Naar enthousiaste collega’s die er zin in hebben om samen met ons dit hotel kleur te geven. 

Bar-waitress

KOM GENIETEN AAN DE VECHT, WE KIJKEN ER NAAR UIT U TE VERWELKOMEN

” Al jaren woon ik met mijn gezin in de Vechtstreek. Ik hardloop, fiets en vaar graag langs en op de Vecht. Ik ben gecharmeerd van de bootjes, de weidse uitzichten, de bedrijvigheid van de boerenbedrijven, de mooie natuur en de enorme rijkdom aan cultureel erfgoed. Ook kan ik genieten van de gezelligheid in de dorpen Breukelen, Maarssen en Loenen.

Ik hoop dat ik u mag inspireren om te ontdekken hoe mooi het hier is. Daarom zijn er op deze site veel tips te vinden voor een heerlijk verblijf in de Vechtstreek.” 

KOM

BIJ ONS WERKEN

Wil jij deel uitmaken van ons (pre-opening) team? Ondanks het feit dat het hotel pas begin 2021 zijn deuren opent, zijn wij al volop op zoek naar enthousiaste, gastvrije collega’s die dit avontuur willen aangaan.