Previous slide
Next slide

GENIETEN IN DE PROVINCIE UTRECHT

Met Flora Batava als luxe uitvalsbasis kunt u de provincie Utrecht goed verkennen. Natuurlijk is er de bruisende stad Utrecht met haar unieke restaurants en bars direct aan de Oudegracht, de beroemde Domtoren, uiteenlopende musea, concertgebouw Tivoli Vredenburg en leuke winkels voor een dagje shoppen. 

Daarnaast is er de prachtige natuur van de groene Utrechtse Heuvelrug, waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen, zowel op een ‘normale’ fiets als met een racefiets of mountainbike. Of breng een koninklijk bezoek aan Paleis Soestdijk en eet pannenkoeken in het idyllische dorpje Lage Vuursche, waar prinses Beatrix in Kasteel Drakensteyn woont.    

Dichtbij Flora Batava zijn meerdere prachtige kastelen, molens & buitenplaatsen te bezichtigen. De middeleeuwse kastelen vertellen van de strijd tussen de bisschop van Utrecht en de graaf van Holland om de macht over de rivier. Zo vind je op 11km afstand van Flora Batava het monumentale Kasteel De Haar, het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Daarnaast herinneren de buitenplaatsen ons aan de gouden eeuw. Toen al was de Vechtstreek een geliefde plek om te verblijven. Hier vind je onder andere Buitenplaats Doornburgh, deze buitenplaats bestaat al sinds de 17e eeuw.

KAMERS & SUITES

Bekijk onze verschillende moderne, sfeervolle kamers die allen grote ramen, mooie lampen en bijzondere kunst hebben. Elke kamer of suite heeft zo zijn eigen bijzonderheden, zoals originele balkenplafonds of zicht op de Vecht.

UTRECHT CITY BREAK ARRANGEMENT

Combineer een luxe verblijf bij Flora Batava met een citytrip naar Utrecht met dit arrangement inclusief ov ticket en cityguide of kies voor één van onze andere arrangementen.

RESTAURANT BLOEI

Voor heerlijke gerechten met verse, lokale ingrediënten kunt u terecht bij ons eigen restaurant Bloei. Neem plaats in de villa zelf of in de serre en geniet van een lunch of diner van grote klasse.

VAREN OP DE VECHT

Huur bij ons een SUP-plank, een sloep inclusief vaarroutes of ga mee met een rederij en bekijk de prachtige omgeving vanaf het water. Volg de Vecht naar de Loosdrechtse Plassen voor het ultieme vakantiegevoel.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt u op de hoogte blijven van Flora Batava’s nieuws en speciale aanbiedingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.