Restaurant BLOEI

De Smaak van HIER

Wij verwelkomen u graag in restaurant Bloei in de bijzondere historische villa van hotel Flora Batava. Restaurant Bloei is toegankelijk voor iedereen. De hoge plafonds, de intieme kamer en suite en de grote glazen serre creëren een gezellige, informele en eigentijdse sfeer. Wij zijn geopend voor ontbijt, lunch, high tea of een smaakvol diner. Reserveer nu uw tafel!

Ontbijt: 7.00 – 10.30 uur
Lunch: 12.00 – 16.00 uur (laatste bestelling 15:00)
High tea: 15:00 – 17:00 uur
Diner: 18.00 – 22.00 uur

DE KEUKEN VAN BLOEI

In de keuken van Bloei werken we graag met zorgvuldig geselecteerde regionale en seizoensgebonden ingrediënten. Ons menu is samengesteld met passie voor de smaken en veelzijdigheid van Nederlandse producten. Het team streeft er naar u te verrassen met gerechten die gekenmerkt worden door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken.

TERRAS

Met mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op ons terras in de tuin. De charmante tuin rondom de villa heeft een botanische geschiedenis. De oprichtster van de buitenplaats Agnes Blok kweekte hier als eerste in Europa een Ananas tot bloei. Dit is waarom het restaurant de naam Bloei draagt.

WIJNEN

VAN de mooiste wijnhuizen

Wij schenken wijnen waar U blij van wordt. De prachtige wijnen die we met zorg en aandacht geselecteerd hebben passen perfect bij de gerechten.

Gasten Restaurant Bloei - Hotel Flora Batava

PRIVATE DINING

Restaurant Bloei biedt diverse mogelijkheden voor een lunch of diner op maat voor u en uw vrienden of familie of voor een zakelijke gelegenheid. De chef van Bloei helpt u graag uw gelegenheid te vieren. Zowel de serre als de voorkamer kan worden gereserveerd. In de winter is het theehuis ook een unieke plek voor een bijzondere lunch of diner.

HIGH TEA

In Bloei kunt u genieten van een heerlijke High Tea! Voor 29 euro per persoon kunt u diverse lekkernijen en sandwiches proeven en onbeperkt thee drinken.  High tea wordt geserveerd tussen 15.00 en 17.00 uur op reservering. Voor groepen is het theehuis in de wintermaanden een unieke plek voor een high tea.

High tea

HET THEEHUIS

MEI - SEPTEMBER | 11.00 - 19.00 UUR

Genieten van de bootjes op de Vecht kunt u het beste in het theehuis of op het bijbehorende terras aan het water. In het theehuis drinkt u een heerlijke kop thee of koffie met gebak of kiest u voor een schitterend glas wijn met een hartige snack. Een plek om even tot rust te komen tijdens een actieve dag.

LUNCH, DINER & HIGH TEA
BIJNÁ ALLES IS MOGELIJK
DE KEUKEN
SEIZOENSGEBONDEN GERECHTEN
DE SMAAK VAN BLOEI
VERSE INGREDIËNTEN
Previous slide
Next slide

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws van restaurant Bloei?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.