EVENTS

BIJ FLORA BATAVA

Wilt u uw babyshower, verjaardag of familiefeest op een unieke wijze vieren, dan staan wij graag voor u klaar.  Hotel Flora Batava maakt uw bijeenkomst uniek en bijzonder door deze samen met u te organiseren. Wij denken met u mee en verzorgen alles tot in detail. De chefkok verzorgd graag voor u een op maat gemaakt voorstel. Ook de muziek en aankleding zijn bij ons in goede handen.

Bel ons of neem via mail contact op!

PRIVATE DINING / SERRE

Wij bieden diverse mogelijkheden voor een lunch of diner op maat voor u en uw vrienden of familie of voor een zakelijke gelegenheid. De chef van Bloei helpt u graag uw gelegenheid te vieren. Zowel de serre als de voorkamer kan worden gereserveerd. In de wintermaanden is het theehuis ook een unieke plek voor een bijzondere lunch of diner.

trouwen

OP EEN HISTORISCHE PLEK

Aan komen varen in een mooie salonboot terwijl al uw vrienden op de kade wachten, een romantische fotoshoot aan de Vecht, een bijzondere ceremonie in de tuin en een huwelijksnacht in een prachtige suite. Het kan hier allemaal! Graag bespreken we de hele bruiloft in detail en zorgen met de chefkok voor een uitstekende verzorging.

(Trouwfoto’s: Saskia Beek Fotografie).

EXCLUSIEF

DE LOCATIE VOOR UZELF

Hotel Flora Batava is ook exclusief te boeken. Alle zalen, hotelkamers en het restaurant worden dan voor uw gezelschap gereserveerd. Tijdens een locatiebezoek aan het hotel bespreken wij graag uw wensen en de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Deze website is beschermd d.m.v. reCAPTCHA en het privacy beleid van Google. Deze servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.