HOTEL SERVICES

ALLES WAT U NODIG HEEFT

Onze receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. U kunt langslopen of bel 9 op uw telefoon. Uitchecken kan bij Flora Batava tot 11.00 uur. Heeft u zin om uit te slapen? Later uitchecken is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptie. Gebruik maken van het internet? In alle openbare ruimtes en op alle kamers van Hotel Flora Batava is gratis WIFI beschikbaar.

FIETSEN

Wilt u de Vechtstreek ontdekken en langs de mooie buitenplaatsen, forten en molens fietsen? Wij verhuren fietsen en e-bikes. U huurt de fiets bij de receptie van het hotel.

BOOT HUREN

Het is ontzettend leuk om zelf de Vecht en de Loosdrechtse plassen op te varen. Bij Flora Batava kunt u een sloep huren die zeer eenvoudig te varen is. De sloep is geschikt voor maximaal 8 personen.

KLUISJES

Berg uw waardevolle spullen op in het elektronische kluisje op de kamer. Wij kunnen helaas niet aansprakelijk worden gesteld voor de vermissing van waardevolle eigendommen die zijn achtergelaten op de kamer.

Vervoer

Het is mogelijk de auto bij ons gratis te parkeren. Parkeren kan op basis van beschikbaarheid. We regelen ook graag een taxi voor u. Houdt u rekening met enige wachttijd.