zomer arrangement

twee-, drie- of vierDAAGSE SPECIAL

Wil je er even tussenuit? Geniet van een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving. Of huur een bootje en vaar richting de Loosdrechtse Plassen. Ga eropuit met onze zomer special! Al vanaf €160,- p.p. voor twee nachten, inclusief uitgebreid ontbijt. 

Dit arrangement is niet boekbaar op vrijdag en zaterdag.

Tip: selecteer in het volgende scherm, twee, drie of vier nachten tussen 17 juli en 17 augustus en selecteer je gewenste kamertype om het arrangement te kunnen boeken.

INCLUSIEF

IN DE ZOMER SPECIAL:

  • Verblijf van 2, 3 of 4 nachten in een luxe kamer
  • Uitgebreid ontbijt iedere ochtend 

VANAF €160

LUXE OVERNACHTING

Onze 45 kamers zijn slim ontworpen om aan uw wensen te voldoen. Originele balkenplafonds, een frans balkon, een bad, zicht op de Vecht of een slaapbank voor de kinderen. De heerlijke bedden zijn speciaal voor Flora Batava ontworpen door het merk Nilson Beds. Deze zijn van hoge kwaliteit, geven een stevige ondersteuning én hebben een zachte toplaag.

FLEXIBEL ANNULERINGSBELEID

Wij hanteren een flexibel annuleringsbeleid vanwege de huidige omstandigheden.
U kunt daarom tot 24 uur van te voren uw kamer kosteloos wijzigen of annuleren. 

RESTAURANT BLOEI

In de keuken van Bloei werken we graag met zorgvuldig geselecteerde regionale en seizoensgebonden ingrediënten. Ons menu is samengesteld door onze chef-kok en zijn team waarbij passie voor de smaken en veelzijdigheid van de Nederlandse producten centraal staat.