KAMERS

Flora Batava is een luxe boutique hotel in Nederland met verschillende moderne, sfeervolle kamers die allen grote ramen, mooie lampen en bijzondere kunst hebben. Elke kamer heeft zo zijn eigen bijzonderheden, zoals originele balkenplafonds of zicht op de Vecht.

ARRANGEMENTEN

Wilt u ultiem genieten van uw tijd bij Boutique Hotel Flora Batava? Bekijk dan onze zorgvuldig samengestelde arrangementen waarin bijvoorbeeld fiets-, boothuur en/of een 3-gangendiner is opgenomen voor een aantrekkelijke prijs. 

Previous slide
Next slide

HOTEL SERVICES

ALLES WAT U NODIG HEEFT

Wij willen dat u een heerlijk verblijf zult hebben bij Flora Batava. In ons luxe boutique hotel staat uw wens centraal en daarom bieden wij diverse services aan. Wilt u een fiets of boot huren, uw kleding laten wassen of gebruik maken van onze room service?

Terras met boot ervoor

FIETSEN & VAREN

Wilt u tijdens een verblijf bij Boutique Hotel Flora Batava de Vechtstreek ontdekken en langs de mooie buitenplaatsen, forten en molens fietsen? Wij verhuren fietsen en e-bikes. U huurt de fiets bij de receptie van het hotel.

Het is ontzettend leuk om zelf de Vecht en de Loosdrechtse plassen op te varen. Bij ons boutique hotel kunt u een sloep huren die zeer eenvoudig te varen is.

omgeving

Boutique Hotel Flora Batava is gelegen aan de Vecht. De vechtstreek is eigenlijk een groot openluchtmuseum. Fietsend en wandelend in deze omgeving komt u buitenplaatsen, forten, kastelen en molens tegen. Of bezoek een van de gezellige dorpen in de buurt, zoals Breukelen, Loenen en Maarssen. Daarnaast vindt u hier ook de Loosdrechtse Plassen, een groot natuurgebied waar u heerlijk kunt varen.   

Kasteel de Haar - Hotel Flora Batava

Restaurant Bloei

Wij verwelkomen u graag in restaurant Bloei onderdeel van Boutique Hotel Flora Batava. In de keuken van Bloei werken we graag met zorgvuldig geselecteerde regionale en seizoensgebonden ingrediënten. Ons menu is samengesteld met passie voor de smaken en veelzijdigheid van Nederlandse producten. Het team streeft er naar u te verrassen met gerechten die gekenmerkt worden door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken.

historie

Hotel Flora Batava heeft een rijke historie. Het hotel is gelegen op Buitenplaats de Vijverhof. In 1670 kocht Agnes Block een hoeve op 14,5 hectare grond en stichtte de buitenplaats de Vijverhof.

Agnes liet bij de buitenplaats een oranjerie, boomgaarden, sier- en moestuinen, lanen en verschillende vijvers aanleggen. 

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt u op de hoogte blijven van Flora Batava’s nieuws en speciale aanbiedingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.