Vier de lente

Bij Flora Batava

Boutique Hotel Flora Batava is gelegen aan de pittoreske rivier de Vecht, nabij Breukelen en biedt een luxueuze accommodatie. Deze locatie is de perfecte bestemming voor de lente, waar u kunt genieten van de prachtige omgeving door te wandelen, te fietsen of te varen.

In het voorjaar komt alles tot leven – de omgeving is gehuld in een zee van kleurrijke bloemen en pasgeboren lammetjes dartelen vrolijk rond in de weide. De Vecht wordt steeds drukker bezocht door boten en is een prachtig schouwspel. U kunt hiervan genieten tijdens een High Tea in ons Theehuis, of u kunt zelf het water op gaan.

We kijken er naar uit u te verwelkomen dit voorjaar!

LENTE ARRANGEMENTEN

VIER HET VOORJAAR AAN DE VECHT

Voorjaar aan de vecht

Geniet van een heerlijk verblijf aan de Vecht bij hotel Flora Batava. Het arrangement is inclusief: overnachting, heerlijk 3-gangen diner, uitgebreid ontbijt voor twee en een presentje op de kamer. 

Boekbaar tot 17/5. 

Vanaf €247,- | 1 nacht | 2 personen o.b.v. comfortkamer

MIDWEEK ARRANGEMENT

Wandelen, fietsen en varen in de mooie Vechtstreek, dorpjes bezoeken, kastelen bekijken of een dagje Utrecht. Bij Hotel Flora Batava zult u zich niet vervelen. Verblijf 3,4 of 5 nachten en ontvang 15% korting op de kamerprijs. De Midweek Special is incl. 3, 4 of 5 overnachtingen en elke dag ontbijt voor 2 personen. 

Vanaf €262,- per persoon | 3 nachten o.b.v. comfort kamer

LIEVER EEN ANDER ARRANGEMENT?

Bij Flora Batava hebben we diverse andere arrangementen beschikbaar, zodat er voor ieder wat wils is en u het maximale uit uw verblijf kunt halen.

ONTDEK DE OMGEVING

EEN MIX VAN NATUUR & CULTUUR

Bekijk wat er allemaal te doen is in de omgeving van Boutique Hotel Flora Batava op onze speciale pagina’s. Van eeuwenoude kastelen, forten en molens tot activiteiten op en langs het water.

blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwe arrangementen en aanbiedingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.