Vier de Zomer

Bij Flora Batava

Flora Batava is een luxe boutique hotel aan de rivier de Vecht, vlakbij Breukelen. Het is de ideale bestemming voor de zomer. U kunt in de omgeving heerlijk wandelen, fietsen en varen.

In de zomer is dit de ideale plek om te genieten. Het mooie weer zorgt voor een parade aan boten op de Vecht – een prachtig gezicht. Kijk hierop uit tijdens een High Tea in ons Theehuis of ga zelf het water op.

We verwelkomen u graag deze zomer!

ZOMER ARRANGEMENTEN

VIER DE ZOMER AAN DE VECHT

eropuit arrangement

Wil je er even tussenuit? Geniet van een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van ons hotel! Ga eropuit en kom ultiem genieten bij ons.

3-daags Arrangement inclusief

  • 3-gangen diner voor 2 personen
  • 3x ontbijt voor 2 personen
  • 3 dagen fietshuur voor 2 personen

Vanaf €395,- | 2 personen

ONTDEK DE VECHTSTREEK

Er is zoveel te beleven in deze streek. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige dorpjes Breukelen, Maarssen en Loenen aan de Vecht.

4-daags Arrangement inclusief

  • Vier overnachtingen, voor de prijs van drie nachten (Aankomstdag zondag of maandag)
  • Vier keer ontbijt voor 2 personen

Vanaf €499,- | 2 personen

LIEVER EEN ANDER ARRANGEMENT?

We hebben nog veel meer andere arrangementen beschikbaar. Zo is er voor ieder wat wils en haalt u het meeste uit uw verblijf bij Flora Batava.

ONTDEK DE OMGEVING

EEN MIX VAN NATUUR & CULTUUR

Bekijk wat er allemaal te doen is in de omgeving van Boutique Hotel Flora Batava op onze speciale pagina’s. Van eeuwenoude kastelen, forten en molens tot activiteiten op en langs het water.

KAMERS & suites

Onze kamers zijn slim ontworpen om aan uw wensen te voldoen. Originele balkenplafonds, een frans balkon, een bad, zicht op de Vecht of een slaapbank voor de kinderen. Alle kamers hebben grote ramen, mooie lampen en bijzondere kunst. 

eten & drinken

Wij verwelkomen u graag in restaurant Bloei in de bijzondere historische villa van hotel Flora Batava. De hoge plafonds, de intieme kamer en suite en de grote glazen serre creëren een gezellige sfeer. Tijdens de zomermaanden kunt u genieten op ons heerlijke terras.

blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwe arrangementen en aanbiedingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.