Cathy's verhaal

“Als oefentherapeut-Mensendieck ben ik sinds 2005 gespecialiseerd in pilates, hatha Vinyasa en yin yoga-oefeningen in combinatie met de bewustwording van spierspanningsklachten. Tijdens mijn lessen geef ik hier extra aandacht aan en neem ik mijn deelnemers graag mee in hoe ze de oefeningen kunnen integreren in hun dagelijks leven. Wat ik zelf belangrijk vind is het plezier in bewegen en het genieten van de beweeglijkheid van je lijf.”

me time

Naast yoga en meditatie is er voldoende gelegenheid om te ontspannen. Hotel Flora Batava ligt in de prachtige Vechtstreek. Aan de overkant van het hotel ligt een klein bos waar je een korte wandeling kunt maken. Ook heb je de mogelijkheid om fietsen te huren om de mooie omgeving te ontdekken.

culinair

In het gezellige restaurant Bloei ontvangen wij jou voor een uitgebreid ontbijt en een verzorgde lunch en diner. De keuken verrast met een heerlijke gerechten bereidt met verse seizoensgebonden ingrediënten.

VOOR WIE?

Deze retreat is voor iedereen die kennis wil maken met Yoga of nieuwe dingen wilt leren. Het is een leuk programma vol variatie om samen met je partner, vriend(in) of familielid heerlijk te ontspannen!

 

De groepsgrootte is 10-18 personen.Voor iedereen die kennis wil maken met Yoga of nieuwe dingen wil leren.  

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt u op de hoogte blijven van Flora Batava’s nieuws en speciale aanbiedingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.